main logo
629

Unde au ajuns panseluțele din covorul de flori al Silviei Radu

Panseluțele din covorul de flori plantat la inițiativa Silviei Radu în centrul Capitalei au fost deja împărțite prin oraș.

Unde au ajuns panseluțele din covorul de flori al Silviei RaduUnde au ajuns panseluțele din covorul de flori al Silviei Radu

Astfel, florile au fost plantate în perimetrul scuarului Catedralei, pe o alee din Parcul Râșcani - Institutul Muncii și la intrarea în pădurea-parc Rașcani din str. N.Dimo (vizavi de ”Parcul Afganezilor”).

Despre acest lucru a anunțat primarul interimar al Capitalei pe pagina sa de Facebook.

Compoziţia care a ilustrat un covor moldovenesc a „fost cadoul Silviei Radu pentru chișinăuieni”, după cum anunțase primărița. Acesta se întindea pe o suprafaţă de 450 de metri pătraţi şi numără peste 200.000 de panseluţe, iar costurile lui s-au ridicat la 1,8 milioane de lei. 

Inițiativa a fost pe cât de apreciată, pe atât de criticată de internauți. Totuși, Silvia Radu a menționat că datorită covorului, Chișinăul a ajuns în presa internațională în context pozitiv și că își dorește ca aceasta să devină o tradiție, iar an de an să fie organizat la Chișinău un festival al florilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării