main logo
10874

Unde a fost văzut ultima oară adolescentul dispărut din Costești

Adolescentul din satul Costești, raionul Ialoveni, care a dispărut acum 3 zile este căutat în continuare de poliție și familie.

Unde a fost văzut ultima oară adolescentul dispărut din Costești

Ca urmare a acțiunilor intreprinse, preliminar poliția a stabilit că ultima localizare a adolescentului ar fi fost în satele Lopatna și Susleni, raionul Orhei.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al IP Ialoveni, Silvia Vetcu, a declarat că minorul în moment nu se află pe teritoriul raionului Ialoveni. Acesta este căutat mai mult pe teritoriul raionului Orhei și Rezina.

„Pentru moment se efectuează măsuri speciale de investigație pentru a identifica localizarea adolescentului, inclusiv măsuri pentru a-l găsi în viață. Nu este versiunea că ar fi avut loc un suicid. Până acum nu a fost identificată pădurea din care tânărul a distribuit live pe o rețea de socializare. Pe teritoriul raionului Ialoveni se efectuează măsuri speciale de investigație, dar a fost trimisă orientare în toată țara și se efectuează căutări reale pe teritoriul raionului Orhei și Rezina. El nu este pe teritoriul raionului Ialoveni", a declarat Silvia Vetcu.

Amintim că minorul a plecat de acasă la 10 mai curent și nu a mai revenit.

Semnalmente: Vârsta 17 ani, înalţimea 1,72 cm, ochi albaștri, părul negru, era îmbrăcat în pulover de culoare gri, scurtă cu mâneci, blugi albaștri, adidași negri cu alb, pe cap avea chipiu negru cu inscripție "adidas", în spate purta ghiozdan.

Menționăm, periodic poartă ochelari de vedere.

În caz că dispuneţi de informaţii ce ar favoriza stabilirea locului aflării persoanei dispărute oamenii legii roagă să anunțați la cea mai apropiată unitate de poliție sau să contactaţi la nemerele de telefon 079113122 sau 112.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării