main logo
929

Unde a fost găsit minorul din Grigoriopol, căutat cu disperare de familie

A plecat de acasă de frica examenului. Ivan Ababii, în vârstă de 15 ani, din satul Butor din raionul Grigoriopol, care a plecat de acasă acum patru zile, a fost găsit.

Unde a fost găsit minorul din Grigoriopol, căutat cu disperare de rude

În tot acest timp, minorul a locuit într-o casă părăsită din Pakistan, așa au poreclit localnicii zona care se află în vecinătate cu localitatea India din comuna Butor. Băiatul dormea pe un morman de gunoi, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

Ivan povestește că ziua se ascundea în tufarii din preajma noii sale locuințe, iar pe timp de noapte, hoinărea prin sat pentru a-și căuta hrană. 

Mânca tot ce găsea. Pentru a nu da de bănuit, băiatul intra în casa părăsită prin geamul spart. 

În seara zilei 1 iulie, frații au decis să mai facă o tură prin sat, ca să-l caute. 

La un moment dat, din întuneric a apărut Ivan, rușinat și cu capul aplecat.

Miliția a stabilit că, în dimineața în care a dispărut, Ivan a plecat spre școală pentru a susține restanța la matematică. Pentru că nu a fost sigur că examenul l-a scris bine, acesta a decis să nu mai stea să aștepte rezultatele, s-a ridicat din bancă, a ieșit din clasă și a plecat.

"Am crezut că nu am susținut examenul. Credeam că voi rămâne repetent și mi-a fost rușine să mă întorc acasă", spune băiatul.

Acum, băiatul urmează să meargă cu unul dintre frați la Tiraspol să depună actele de înmatriculare la colegiu, pentru a deveni mecanic auto.

Citește și: Minor de 15 ani, căutat cu disperare de familie: Vaniușa, întoarce-te acasă

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării