main logo
2860

Un vicepreședinte de raion, de pe listele PSDE, s-a ales cu proces penal: Motivul

Vicepreședintele raionului Telenești, Alexei Vrăjitoru, ales pe listele Partidului Social Democrat European (PSDE), a fost prins beat la volan, potrivit unor surse ale Ziarului de Gardă. Incidentul s-a produs miercuri, 3 aprilie, la Orhei.

Un vicepreședinte de raion s-a ales cu proces penal: MotivulFoto: zdg.md

Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP), a declarat că, pe data de 3 aprilie, pe numele unei persoane cu funcție de demnitate publică a fost inițiat un proces penal pentru refuzul testării alcoolscopice, însă a evitat să ofere un nume, transmite Știri.md cu referire la zdg.md.

Incidentul a fost comentat pe Facebook de primarul comunei Negureni, raionul Telenești, Ion Popa, care nici el nu a dat un nume. Acesta i-a sugerat „tânărului vicepreședinte al raionului Telenești” să-și depună demisia.

„Se pare că ieri (miercuri, 3 aprilie, n. red.) la Orhei, nici cariera de mai mare pe polițiștii din Telenești, nici relațiile de cumetrie cu ex-miniștri, nici zecile de rugăminți făcute prin telefon sau comportamentul de bădăran nu l-au ajutat pe tânărul vicepreședinte al raionului Telenești, care a condus în stare de ebrietate (…) așa cum nu l-au putut ajuta nici azi la spitalul din Orhei. Este loc suficient pentru o demisie de onoare (…)”, a spus Ion Popa pe Facebook.

Citește mai departe pe zdg.md.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării