main logo
9836

Primele declarații ale șoferului de troleibuz care a distrus stația

Accident în sectorul centru al Capitalei. O tânără a fost rănită, în după-amiaza zilei de astăzi, după ce un troleibuz a intrat pe trotuar și s-a ciocnit cu o stație de așteptare de pe bulevardul Negruzzi.

Primele declarații ale șoferului de troleibuz care a distrus stația

Femeia în vârstă de 27 de ani se afla în stație în momentul producerii accidentului. Ea a fost transportată la spital cu leziuni ușoare, iar ulterior a putut să plece acasă.

Solicitată de IPN, ofițerul de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati, a afirmat că troleibuzul era condus de un șofer în vârstă de 39 de ani. 

La fața locului, acesta a declarat polițiștilor că a cedat frâna mijlocului de transport. Șoferul a virat spre stația de așteptare pentru a evita ciocnirea cu un troleibuz din față. 

Pe de altă parte, potrivit informațiilor oferite pentru Știri.md de Primăria Capitalei, frânele ar fi fost în regulă, iar șoferul a declarat că accidentul s-a întâmplat din cauza neatenției. 

Bărbatul nu a reușit să frâneze la timp, iar pentru a evita impactul cu un alt troleibuz a virat la dreapta și a lovit stația.

"Primarul Capitalei, Ruslan Codreanu, a fost la fața locului și a vorbit și cu poliția. Troleibuzul a trecut dimineața revizia tehnică la timp. Are frână mecanică și pneumatică", a precizat pentru Știri.md un reprezentant al Primăriei Chișinău.

Stația de așteptare accidentată este demontată pentru a nu pune în pericol viața pasagerilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării