main logo
1201

Un teren părăsit din preajma lacului Valea Morilor va fi reabilitat

Un teren lăsat de izbeliște din preajma Parcului Valea Morilor va fi reabilitat de către Primăria Capitalei.

Un teren părăsit din preajma lacului Valea Morilor va fi reabilitat

Potrivit primarului, teren care urmează să fie reabilitat nu aparține municipalității, din acest motiv Ceban intenționează să semneze un Acord trilateral cu Agenția Proprietății Publice împreună cu conducerea Centrului Moldexpo, transmite Știri.md.

”În acest sens am avut astăzi discuții cu reprezentanții tuturor părților implicate.

Proiectul propus este în pozele de mai jos și va fi unul inedit pentru capitală, în contextul în care vom reuși să-l realizăm.

În această perioadă lucrăm foarte mult împreună cu APP în ceea ce privește delimitarea terenurilor municipiului Chișinău, este vorba de circa 6.000 de dosare. 

Tot astăzi, la Chișinău vor veni într-o vizită de lucru colegii din România, senatorul, Gabriel Mutu, președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Petru Ștefan Thuma, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Vincențiu Voicu, consilierul local al Sectorului 6 București, Constantin Tomescu. 

Cu oaspeții din București vom vizita mai multe obiective din capitală, printre care cele realizate cu suportul României, dar și alte proiecte pe care ne propunem să le realizăm împreună!”, a declarat edilul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării