main logo
851

Un tânăr din Ungheni a aruncat cu pietre în polițiștii care-l urmăreau

Aventurile nocturne ale unui motociclist de 22 de ani s-au terminat după gratii. Acesta ar fi încercat să scape de urmărirea poliției, iar când a înțeles că nu-i reușește ar fi început să arunce cu pietre în oamenii legii.

Un tânăr din Ungheni a aruncat cu pietre în polițiștii care-l urmăreau

S-a întâmplat în data de 22 mai, aproximativ la ora 22:20, în timp ce polițiștii de patrulare monitorizau situația pe un traseu din apropierea satului Costuleni din Ungheni, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

Aceștia ar fi observat o motocicletă fără numere de înmatriculare și i-ar fi cerut motociclistului să oprească. Tânărul nu s-ar fi supus, însă, cerințelor și ar fi accelerat, în speranța de a scăpa de urmărirea poliției. 

Agenții de patrulare s-au luat după tânăr. Când a înțeles că nu are cum să se ascundă, acesta ar fi luat niște pietre în mână, iar când mașina poliției l-a ajuns, tânărul a aruncat cu pietre în ea.

Suspectul nu s-a oprit aici. 

Acesta ar mai fi aruncat încă o piatră direct într-un polițist, care ieșise din automobilul de serviciu. Prin urmare, agentul de patrulare s-a ales cu o vânătaie și mai multe zgârâieturi la mâna stângă. 

Mai mult, în momentul când tânărul ar fi aruncat cu piatra în polițist, acesta ținea în mână aparatul DRAGER, care a fost deteriorat.

În cele din urmă, suspectul, în vârstă de 22 de ani, a fost încătușat și dus la IP Ungheni, unde a fost reținut pentru 72 de ore.

Cercetările continuă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării