538
0
Un tânăr din Moldova a încercat să afle ce știu americanii despre țara noastră
538
0

Paul Cornel Dunas are 22 de ani, este originar din Cahul, iar mai bine de trei ani este stabilit în Statele Unite ale Americii.

Foto: diez.md

Tânărul și-a făcut studiile liceale la Chișinău, iar mai apoi a depus actele la Universitatea Taylor din Uplnad, Indiana. Acum Paul este student la Business Management/Marketing, transmite Știri.md cu referire la diez.md

Pentru că mulți tineri își doresc să ajungă în SUA, dar și pentru că Moldova nu este atât de cunoscută peste Ocean, Paul Cornel a hotărât să pornească un vlog. Pe această platformă, tânărul și-a propus să arate America din perspectiva unui tânăr și totodată să le facă cunoștință americanilor cu Republica Moldova.

În unul din videourile sale, Paul Cornel a ieșit în stradă și i-a luat la întrebări pe americani. Acesta i-a întrebat, mai întâi de toate, de unde cred că este originar. A primit multe răspunsuri: America de Sud, Spania, Finlanda, Germania, Rusia, mai puțin Moldova. Mai apoi, le-a vorbit în limba română americanilor, după care i-a pus la o încercare: găsește Moldova pe harta. Le-a arătat și o bancnotă de 20 de lei, întrebându-i cât valorează aceasta. Ei bine răspunsurile au fost foarte variate de la 20 de cenți până la o sută de dolari.

Sunt multe de povestit, noi, însă, vă sugerăm să vedeți videoul de mai jos.

Paul Cornel planifică să mai facă clipuri video de acest gen. Totodată, tânărul ne-a mai spus că vrea să povestească istoriile moldovenilor care au ajuns în SUA și au obținut succes.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter