main logo
981

Un tânăr din Cricova, reţinut pentru furturi din magazin alimentar

Oamenii legii au reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în oraşul Cricova, fiind suspectat de comiterea unui furt din magazin alimentar.

Un tânăr din Cricova, reţinut pentru furturi din magazin alimentar

Polițiștii au stabilit că suspectul a pătruns în magazin prin culegere de chei de unde a sustras produse alimentare, articolele de tutungerie, bauturi alcoolice, si alte produse cauzând un prejudiciu în sumă de 15.000 lei. În urma măsurilor speciale de investigații și urmărire penală, suspectul a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În acest context a fost efectuată percheziție autorizată la domiciliul acestuia, unde au fost depistate bunurile sustrase, transmite Ştiri.md.

În cadrul audierilor individul și-a recunoscut vinovăția. Bărbatul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare. 

Actualmente el este cercetat penal pentru furt, conform legislației în vigoare se pedepseşte cu amendă în mărime de la 32.500 la 67.500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Incidentul a fost declarat la poliție la data de 17 septembrie de către proprietarul magazinului care a depistat lipsa produselor alimentare. Imediat la fața locului sa deplasat grupa operativă pentru documentare și stabilirea circumstanțelor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării