main logo
2076

Un tânăr de 33 de ani, găsit fără suflare, printre morminte, în Cimitirul Armenesc

Un bărbat a fost găsit fără suflare în această dimineață în cimitirul central de pe stradă Armenească.

Tânăr găsit fără suflare, printre morminte, în Cimitirul Armenesc

Polițiștii bănuiesc că el ar fi decedat din cauza unei supradoze de droguri. Tânărul nu avea un loc de trai stabil și consuma des alcool, relatează Știri.md cu referire la protv.md.

Serviciul de garda al poliției a fost alertat  de un angajat al cimitirului care i-a anunțat că un bărbat zace printre morminte. Ajunși la față locului, anchetatorii au constatat decesul și l-au luat la întrebări pe un amic de-al decedatului.

Titul LEAHU, PRIETENUL: “Ce făcea, bea. Dumnezeu să îl ierte.”

Titu Leahu spune că obișnuia să petreacă zilele cu bărbatul decedat, pe care îl cunoștea de trei ani, la cârciumă din apropierea cimitirului.  

Titul LEAHU, PRIETENUL: “Are mama și au 10 zile de când au fost dați afară din apartament. Mama lui a găsit în altă parte, dar el aici la cimitir. - Ce făcea aici, la cimitir. Dormea? - Da, unde să doarmă.”

Potrivit poliției, decesul ar fi survenit ieri. Tânărul avea 33 de ani și nu lucra. Pe corpul lui nu au fost găsite semne de moarte violență. Anchetatorii iau în calcul ipoteza că acesta s-ar fi stins din cauza consumului de droguri.

Eugen ȚURCANU, OFIȚER DE URMĂRIRE PENALĂ, SECTORUL CENTRU, CHIȘINĂU: “Este un aparat artizanal de consum al substanțelor narcotice. - A fost găsit în apopierea decedatului? - Da.”

Polițiștii au mai aflat că bărbatul obișnuia să își petreacă zilele sau nopțile printre morminte.

Eugen ȚURCANU, OFIȚER DE URMĂRIRE PENALĂ, SECTORUL CENTRU, CHIȘINĂU: “O mare parte a timpului și-l petrecea pe teritoriul cimitirului. Cred că din cauza că nu avea un domiciliu stabil.”

Ludmila BOTAN, ȘEFA COMBINATULUI SERVICII FUNERARE CHIȘINĂU: “Noi avem deschis acolo unde e memorialul, mai este și o portiță mică. Aici e închis, pază nu avem, doar un portar. Dar pe jos intră oamenii și în perioada nocturnă.”

Expertiză medico-legală urmează să stabileaza cauza exactă a decesului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării