main logo
2665

Un tânăr de 19 ani, prins la vama Leușeni cu 10 grame de marijuana

În cadrul unui control suplimentar efectuat asupra unui tânăr de 19 ani, pasager al rutei Elveția-Moldova, oamenii legii au depistat pachețele cu substanță vegetală de culoare verde, presupusă a fi marijuana.

Un tânăr de 19 ani, prins la vama Leușeni cu 10 grame de marijuanaImagine simbol

Potrivit Poliției de Frontieră, totul s-a întâmplat ieri, 15 septembrie, în punctul de trecere a frontierei Leușeni. Documentat este un tânăr, deținător al dublei cetățenii (MDA/ROU), în vârstă de 19 ani, transmite Știri.md

Conform analizei de risc, conaționalul a fost supus controlului de nivelul doi, în cadrul căruia polițiștii de frontieră au descoperit două pachețele camuflate într-un recipient cu boabe de cafea. La examinarea conținutului din pachete s-a depistat prezența unei substanțe presupuse a fi marijuana.

În cadrul audierilor, tânărul a recunoscut că sunt 10 grame de marijuana, achiziționate pentru uz personal, contra sumei de 100 de franci elvețieni.

Pachetele au fost ridicate, iar substanța urmează a fi supusă expertizei. Cercetările sunt continuate de către ofițerii Direcției regionale Vest pentru a stabili toate circumstanțele pe caz.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării