main logo
1456

Un tânăr de 18 ani din Capitală, diagnosticat cu o boală gravă, cere ajutor

Familia lui Eugen, un tânăr de 18 ani din Capitală, cere ajutor de la oamenii cu inimă mare pentru a-l salva.

Un tânăr din Capitală, diagnosticat cu o boală gravă, cere ajutor

Eugen a fost diagnosticat cu cancer la limfom Hodgkin, o boală gravă care a recidivat recent, transmite Știri.md.

Sora tânărului a creat un grup pe o rețea de socializare în care cere ajutor de la oameni pentru a salva viața fratelui mai mic.

Deocamdată, nu se cunoaște suma exactă de care va fi nevoie pentru tratament, dar medicii au spus că pentru a lupta cu boala familia va avea nevoie de câteva sute de mii de euro.

''Dragi prieteni! În urmă cu un an, fratele meu a fost diagnosticat cu cancer la limfom Hodgkin. Strig după ajutor! Știu că fiecare are propriile probleme și preocupări și știu, de asemenea, că sunt înconjurată de oameni care nu sunt indiferenți. Eugen are 18 ani și are o viață întreagă înainte. După numeroase tratamente de chimioterapie și un diagnostic incorect în Moldova, din păcate, boala a revenit (agresivă și progresivă - recidivă). 

Trebuie să decidem rapid unde să operăm și pe ce bani. Vorbim despre un transplant de măduvă osoasă (el însuși va fi donatorul). Până astăzi, suma nu este încă cunoscută, dar am fost informați că putem vorbi despre sute de mii de euro. Cine nu este indiferent la soarta unui băiat foarte optimist, amabil și vesel, vom fi bucuroși pentru orice ajutor. Acum, în acest moment, este foarte important să adunăm o mulțime de oameni, să repostăm, să invităm prieteni. Dacă 300.000 de oameni dau câte 1 euro fiecare, astfel vom putea salva o viață. Cu siguranță vom reuși și vom câștiga. CU DUMNEZEU!'', a scris sora tânărului.

Toți cei care vor să doneze pentru Eugen o pot face pe pagina de Facebook sau să doneze direct pe contul bancar al mamei:

Olga Faverman

IBAN MD18ML000002259A36122521

Card: 5578 0202 9232 2335

MOLDMD2X

Card Russian: 5336 6901 9898 1278

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării