main logo
595

Un tânăr, care a ajuns cu piciorul în ghips, crede că a fost lovit cu mașina intenționat

Acesta spune că la volan se afla șeful unui șantier de construcții din Capitală, unde acesta a protestat, considerând că imobilul este ridicat ilegal. La polul opus, conducătorul auto nu a vrut să comenteze cazul și a spus poliției că a fost un incident.

Un tânăr crede că a fost lovit cu mașina intenționat

Mihai Bălan spune că a ajuns cu piciorul în ghips vinerea trecută, în urma unui accident, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar din imagini se vede cum un automobil merge în spate, apoi schimbă direcția și îl lovește pe tânăr, așa încât acesta cade.  

„- M-a lovit la picior. Am căzut. M-au dus la spital”, spune Mihai Bălan.

Tânărul susține că incidentul a avut loc, după ce el a protestat împreună cu câțiva localnici față de construirea unui bloc de locuit în sectorul Buiucani. Oamenii erau nemulțumiți pentru că o macara ar fi deteriorat stâlpul electric din preajmă. La volanul automobilului se afla șeful de șantier.

„ - Cred că îi creez un disconfort, prin proteste”, spune Mihai Bălan.

Am încercat să aflăm poziția bărbatului vizat, dar la telefon el ne-a spus că nu vrea să comenteze acest caz. Polițiștilor, însă, le-a declarat că a dat peste tânăr întâmplător. 

Mihai Bălan spune că a scris mai multe plângeri către organele de drept, pentru a-și face dreptate. 

Expertiza medico-legală va arăta cât de grave sunt traumele pe care le-a suferit tânărul în urma incidentului. Oamenii legii investighează acest caz. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării