10 sep, 2019 17:14
1 604
0
Un tânăr a rămas fără bani într-un magazin din Capitală. Hoții, căutați
10 sep, 2019 17:14
1 604
0

Doi hoți au fost surprinși, în timp ce fură un portmoneu de la un tânăr într-un magazin din sectorul Botanica al Capitalei.

Foto: Știri.md

Incidentul a avut loc ieri, 9 septembrie, în jurul orei 22:30, în momentul în care tânărul făcea cumpărături în supermarket.

Victima a declarat pentru Știri.md, că s-a apropiat la casă pentru a achita produse. Acesta a scos din portmoneu 100 de lei, după care l-a pus lângă pungă pentru a împacheta cele cumpărate. Peste câteva clipe a dat să-l ia de acolo, însă portmoneul nu mai era. 

Tânărul imediat a anunțat securitatea magazinului, iar ulterior a fost chemată și poliția la fața locului. 

Potrivit victimei, cei care ar fi luat portmoneul de pe tejghea sunt o fată și un băiat care actualmente sunt căutați de oamenii legii. 

Din spusele tânărului, în portmoneu se aflau mijloace bănești în sumă de 200 de dolari, 100 de euro, lei moldovenești și 2 carduri bancare. 

El susține că a depus o plângere la poliție, însă până la momentul actual făptașii nu au fost depistați. 

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Natalia Stati a declarat că oamenii legii au fost alertați pe seama acestui caz pe 9 septembrie, la ora 23:30, de un tânăr de 23 de ani, care a comunicat că i-a fost sustras portmoneul cu bani în timp ce se afla în magazinul amplasat pe bulevardul Dacia. 

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru furt. 

Actualmente ofițerii de investigaare întreprind măsuri în stabilirea și identificarea făptașilor. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter