main logo
1640

Un străin a primit refuz de intrare în Moldova: Deținea un act fals

Un cetățean al Boliviei și-a întrerupt călătoria în Republica Moldova după ce polițiștii de frontieră au depistat un document cu semne vădite de falsificare.

Un străin a primit refuz de intrare în Moldova: Deținea un act falsFoto: Border.gov.md

Potrivit Poliției de Frontieră, pe data de 18 august curent, străinul în vârstă de 29 de ani a sosit pe Aeroportul Internațional Chișinău cu un avion din Dalaman, transmite Știri.md.

La controlul documentelor, acesta s-a legitimat în baza pașaportului bolivian și a declarat că se afla în vizită turistică în țara noastră. Conform analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat controlul de nivelul doi asupra persoanei, care implică verificări adiționale.

Drept urmare, s-a stabilit că tânărul deținea printre documente și un permis de ședere, pretins a fi eliberat de către autoritățile italiene. La examinarea primară a permisului, folosind tehnica specială, polițiștii de frontieră au constatat că acesta conține indici de falsificare.

În fapt, documentul a fost ridicat și transmis spre expertiză, iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de uz de acte falsificate. Cetățeanul bolivian a primit refuz de intrare în Republica Moldova.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării