main logo
549

Un stadion de fotbal va fi construit la Străşeni

Veste bună pentru locuitorii şi pentru sportivii din Municipiul Străşeni. În localitate va începe în acest an construcţia unui stadion de fotbal.

Un stadion de fotbal va fi construit la Străşeni

Autorităţile locale, care au constatat că tinerii au nevoie de un complex sportiv, şi-au fixat construirea acestuia ca obiectiv primordial. Pentru realizarea proiectului, primăria solicită însă şi implicarea tuturor băştinaşilor, transmite Știri.md cu referire la Tvr.md.

În Străşeni sunt sute de copii talentaţi. Un exemplu sunt şi micii fotbalişti ai echipei Atletic Străşeni care, zilnic, la antrenament, se îmbulzesc pe un teren de minifotbal.

Deşi nu au condiţii decente de antrenament, asta nu-i împiedică pe tinerii jucători să obţină rezultate frumoase. Unul dintre antrenorii echipei locale este fotbalistul selecţionatei Republicii Moldova de futsal, Alexandru Ţambalist, originar şi el din Străşeni.

Recent, echipa Atletic Străşeni a învins-o în cadrul unui turneu din Ucraina pe cunoscuta formaţie Bate Borisov din Belarus.

În scurt timp, visul fotbaliştilor de la Atletic Străşeni ar putea deveni realitate. Primarul Municipiului Străşeni, Valentina Casian, spune că a contractat deja o companie care urmează să realizeze proiectul tehnic al stadionului.

Lucrările de terasament vor constitui în jur de patru milioane de lei, iar suprafaţa de joc va fi instalată cu suportul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal. Primarul Municipiului Străşeni anunţă că banii vor fi alocaţi din bugetul local şi din fonduri externe, dar speră că la realizarea acestui proiect vor contribui şi cetăţenii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării