main logo
1979

Un șofer, suprins conducând haotic pe o stradă din Capitală. Ce riscă

Un șofer riscă să fie sancționat, după ce a condus haotic și cu viteză exagerată pe o stradă din Capitală în după-amiaza zilei de 6 noiembrie.

Un șofer, suprins conducând haotic pe o stradă din Capitală. Ce riscăȘtiri.md

Momentul în care șoferul conduce haotic a fost surprins de camerele de bord ale unui automobil, iar imaginile video au fost publicate pe rețelele de socializare.

Din imagini se observă cum automobilul se deplasează haotic, dintr-o parte în alta, iar șoferul pare să nu se isprăvească. Automobilul s-a întors brusc și a blocat banda, din mers, poziționându-se lateral.

Persoana care se afla la volanul mașinii a fost identificată. 

Contactată de Știri.md, Natalia Golovco, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Securitate Publică, ne-a comunicat că, șoferul urmează să fie documentat pentru încălcarea regulilor de circulație rutieră prin comportament agresiv. Acesta riscă să fie sancționat cu amendă de la 1500 la 2000 de lei cu aplicarea a 5 puncte de penalizare sau cu muncă neremunerată în folosul comunității pe o durată de la 20 la 40 de ore, sau cu arest contravențional pe un termen de la 3 la 15 zile, în toate cazurile cu sau fără privarea de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 6 luni la un an.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării