main logo
2125

Șofer prins beat la volan în Chișinău. Martor: Mai n-a călcat un om

Un șofer în vârstă de 43 de ani a fost prins băut la volan.

Șofer prins beat la volan în Chișinău. Martor: Mai n-a călcat un omColaj: știri.md

Bărbatul a fost înlăturat de la volanul mașinii de model Citroen de către alți participanți la trafic care au solicitat intervenția oamenilor legii, transmite Știri.md.

Incidentul s-a produs în seara zilei de sâmbătă, la intersecția strada Hristo Botev - bulevardul Dacia din municipiul Chișinău.

Șoferul de 43 de ani, vizibil în stare de ebrietate, a fost îndreptat către Dispensarul Republican de Narcologie, unde, fiind testat cu aparatul drager, s-a stabilit că acesta avea o concentrație de alcool de 1,44 mlg/l în aerul expirat.

Mașina a fost ridicată și transportată la parcarea specială, iar pe numele conducătorului auto a fost pornită o cauză penală pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat.

"Nu vă puneți în pericol viața dumneavoastră, cât și a celorlalți participanți la trafic. Dacă ești martor al unei tentative de conducere a automobilului sub influența alcoolului, anunță imediat Poliția și nu fi complicele unei tragedii!

Salvează viața șoferului, pietonului întâlnit în cale sau a unei familii care se deplasează cu mijlocul de transport regulamentar", menționează INSP.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării