main logo
2386

Un șofer în stare de ebrietate la volan, identificat de carabinieri

Un șofer în stare de ebrietate la volan a fost identificat de carabinieri în centrul Capitalei.

Un șofer în stare de ebrietate la volan, identificat de carabinieriImagine simbol

Potrivit oamenilor legii, cazul a avut loc în această dimineață, în jurul orelor 06:30, pe str. Maria Cebotari din Chișinău, transmite Știri.md.

Angajații DR "Centru" a IGC, implicați la menținerea ordinii publice, au observat un automobil de model BMW ce se deplasa pe constrasens.

Astfel, automobilul a fost stopat, iar în urma discuțiilor cu conducătorul mijlocului de transport s-a simțit un miros persistent și specific de alcool.

În urma circumstanțelor, conducătorul auto a fost înlăturat de la conducerea mijlocului de transport, totodată la fața locului a fost solicitat un echipaj al INSP.

Mai mult în consecința verificărilor, șoferul de 30 de ani a fost testat alcooscopic cu aparatul Drager, iar rezultatul a arătat o concentrație de 0.80 mg/l de alcool în aerul expirat. 

Oamenii legii reamintesc că în cazul în care cetățenii observă persoane aflate sub influența alcoolului, pentru prevenirea unei tragedii sunt rugați să se adreseze la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau să apeleze serviciul unic 112.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării