main logo
24433

Un șofer, filmat când e călcat pe picioare de mașina ANTA

Până la bal, la...spital. Un șofer, pornit cu prietenii la o nuntă, a fost călcat peste picioare de mașina ANTA.

Un șofer, filmat când e călcat pe picioare de mașina ANTA

Incidentul a avut loc pe 16 noiembrie, pe traseul Chișinău - Leușeni.

Câțiva prieteni, aflați într-un Mercedes Sprinter, s-au pornit la o nuntă la Dubăsari, însă pe traseu au fost opriți de inspectorii Agenției Naționale Transport Auto (ANTA), transmite Știri.md.

Șoferul a declarat că inspectorii l-au acuzat că transportă ilegal pasageri, deși bărbatul a spus că merge la o nuntă din Dubăsari cu niște prieteni.

Din spusele martorilor, inspectorii ANTA ar fi scos plăcuțele de înmatriculare a microbuzului și au luat și pașaportul tehnic.

La cerința șoferului de a i se motiva pentru ce i s-au luat, inspectorii ANTA au declarat că acesta transportă ilicit pasagerii.

Ulterior, inspectorii au urcat în mașină, după care l-au călcat pe picioare pe șoferul rămas lângă mașina ANTA.

Din imaginile expediate în adresa redacției Știri.md, se vede momentul în care mașina trece peste picioarele bărbatului, după care inspectorii stau liniștiți în mașină, fără a-i acorda ajutorul necesar.

După acest incident, șoferul a chemat poliția și ambulanța la fața locului, însă cei de la ANTA au plecat, fără a aștepta organele de drept.

Șoferul s-a ales cu o inflamație la picior, iar medicii de la ambulanță i-au injectat unele medicamente.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IP Hâncești, Cristina Vicol, a declarat că acest caz este înregistrat la IP Hâncești, însă, deocamdată, nu a avut loc audierea martorilor.

Precizăm că, conform RCR, părăsirea de către vinovat a locului în care s-a produs accidentul rutier, dacă fapta nu constituie infracțiune, se sancţionează cu privarea de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 2 la 3 ani sau cu arest contravenţional pe un termen de la 10 la 15 zile.

Deocamdată, Agenția Națională Transport Auto nu a venit cu nicio reacție în acest caz.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării