main logo
955

Un șofer din Capitală, la un pas de a face stop cardiac la volan

Tragedie evitată la limită! Un șofer din Capitală a fost cât pe ce să facă stop cardiac la volan. Bărbatul a fost salvat de un echipaj al Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP).

Un șofer din Capitală, la un pas de a face stop cardiac la volanColaj: știri.md

Totul a avut loc în data de 21 iulie, în sectorul Botanica al Capitalei. Imaginile cu momentul în care automobilistul este scos din mașină au fost expediate la adresa redacției echipa.md de către un martor ocular, transmite Știri.md.

Potrivit sursei, el ar fi observat cum membrii unui echipaj de patrulare i-ar fi oferit primul ajutor medical unui șofer, iar apoi l-au ajutat să urce în ambulanța venită la fața locului.

Contactată pentru a afla mai multe detalii, ofițerul de presă de la INSP, Natalia Golovco, a confirmat că un astfel de caz a avut loc pe strada Valea Crucii. Membrii echipajului care patrulau în zonă ar fi observat o mașină ce se deplasa haotic pe stradă.

Imediat, oamenii legii i-au cerut șoferului să oprească.

Fiind stopat, s-a stabilit că la volan se afla o persoană de gen masculin cu vârsta de 39 ani, care se simțea rău, având simptome de stop cardiac.

La fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, iar până la sosirea echipajului specializat, polițiștii de patrulare i-au acordat ajutor medical.

În urma investigației, de către medicul de la ambulanță s-a constatat că șoferul avea tensiunea arterială ridicată, fiindu-i administrate medicamentele necesare întru stabilirea stării de sănătate.

Urmează ca cetățeanul menționat să se adreseze de sine stătător la spital pentru o investigație mai amplă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării