main logo
1068

Un şofer din Capitală a rămas fără cuvinte. Cum şi-a găsit maşina

Ghinion pentru un şofer din Capitală. Şi-a lăsat automobilul nesupravegheat pentru câteva momente, iar, când s-a întors l-a găsit vandalizat. Incidentul a avut loc în sectorul Buiucani.

Un şofer din Capitală a rămas fără cuvinte. Cum şi-a găsit maşina

Bărbatul şi-a parcat maşina în faţa unui loc de agrement, unde a venit să petreacă timpul cu amicii săi. Mare i-a fost uimirea când a ieşit afară şi a găsit o portieră a autovehiculului deschisă, iar în interior un individ necunoscut, transmite Ştiri.md cu referire la Canal3.
Şoferul şi-a dat seama imediat de intenţiile huliganice ale tipului şi a alertat poliţia.

La scurt timp, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă pentru a cerceta cazul. Ajunşi la locul incidentului, poliţiştii l-au încătuşat pe suspect, după care l-au condus la Inspectorat.

În cadrul audierilor, proprietarul automobilului de model BMW a declarat că nu i-a fost sustras nimic, întrucât făptaşul a fost prins la timp. Reporterul emisiunii Unitatea de Gardă a încercat să vorbească cu bănuitul, însă acesta a înjurat întreaga echipă.

În continuare, forţele de ordine investighează cazul. Actualmente bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru tentativă de furt din automobil.
Dacă va fi găsit vinovat, el riscă să se aleagă cu amendă de până la 67 500 de lei sau închisoare pe un termen de până la 3 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării