main logo
894

Un șofer beat la volan, depistat de carabinierii din municipiul Bălți

Un șofer din municipiul Bălți a fost depistat de carabinieri în stare de ebrietate la volan. Acesta se deplasa haotic pe străzile orașului.

Un șofer beat la volan, depistat de carabinierii din municipiul BălțiFoto: Știri.md/Arhivă

Potrivit Inspectoratului General de Carabinieri, în cursul nopții din 11 spre 12 martie, un echipaj mixt format din carabinierii Direcției Regionale „Nord” a IGC și un angajat al IP Bălți, în timpul unei misiuni operative, a observat un microbuz de model Mercedes Sprinter care circula haotic pe o stradă din Bălți, transmite Știri.md

Acționând imediat, forțele legii au stopat microbuzul pentru verificări. În timpul discuțiilor cu șoferul, carabinierii au simțit un miros specific de alcool. Drept urmare, șoferul a fost înlăturat de la volanul autovehiculului și transportat la Spitalul Clinic pentru testarea alcoolscopică și recoltarea probelor biologice, deși acesta a refuzat să se supună testului.

Cazul dat a fost înregistrat conform legislației pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

„Vă îndemnăm să raportați imediat orice conduită suspectă a șoferilor sub influența alcoolului, contactând o patrulă de carabinieri sau apelând numărul 112”, anunță IGC.

Foto: Carabinier.gov.md

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării