main logo
710

Un român, amendat pentru țigări din Moldova ascunse în microbuz

La 31 ianuarie, un cetățean român, în vârstă de 25 de ani, a fost prins în flagrant în Punctul de Trecere a Frontierei Albița din Iași, cu o contrabandă de țigarete.

Un român, amendat pentru țigări din Moldova ascunse în microbuz

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit 42.800 de țigarete, cu timbru de acciză R. Moldova, ascunse în spaţii special amenajate în tavanul unui microbuz, condus de un cetățean român, ce urmau a fi introduse ilegal în ţară, transmite Știri.md.

Cetățeanul român conducea un microbuz marca Mercedes, cu destinația Franța.

Echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră și lucrători vamali, a descoperit ascunsă în spații special amenajate prin dublarea tavanului microbuzului cantitatea de 42.800 de țigarete (2.140 pachete), cu timbru de acciză R. Moldova.

Tânărul a declarat că nu ştia de existenţa ţigaretelor ascunse, iar conform prevederilor legale, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale a acestuia cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar ţigaretele în valoare totală de 10.700 de lei românești au fost ridicate în vederea confiscării.

Totodată, autovehiculul, în valoare de 15.000 de lei românești, a fost confiscat deoarece avea locuri special amenajate pentru transportul țigărilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării