main logo
1685

Un producător și scenarist celebru de la Hollywood vine în R. Moldova

Ministerul Culturii este onorat să anunțe despre vizita oficială din această săptămână a celebrului scriitor, producător și regizor Jonathan Nolan.

Un producător și scenarist celebru de la Hollywood vine în R. Moldova

Alături de Jonathan Nolan, în următoarele zile, va fi echipa sa de producție a serialului HBO „Westworld”: Aaron Ryder, producător american, care colaborează mult cu cei doi frați, Christopher și Jonathan Nolan; Athena Wickham, producătoare din SUA, celebră pentru filmele „Reminiscence” (2021), „Westworld” (2016) și „Misiune Imposibilă III” (2006) și Noreen O'Toole, producătoare cunoscută pentru „Star Trek” (2009), „Person of Interest” (2011) și „Revolution” (2012), transmite Știri.md

Vizita lui Jonathan Nolan în Moldova include mai multe întâlniri cu producători și regizori naționali, comunitatea creativă, dar și oficiali guvernamentali. Primul eveniment la care Nolan va apărea public este Fix It In Post Conference, care începe marți, 26 septembrie, de la 12:00, la Mediacor. Conferința va fi deschisă de ministrul Culturii, Sergiu Prodan, iar de la ora 15:00, Jonathan Nolan va participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri și va interacționa cu participanții și comunitatea de film și producție din Republica Moldova.

La ora 17:00, la Mediacor, Jonathan Nolan va face declarații pentru presă.

Miercuri, 27 septembrie, Nolan și echipa sa vor merge la Orheiul Vechi și Cricova pentru a face cunoștință cu unele dintre cele mai splendide locații de filmare, dar și pentru a experimenta oferta turistică a țării noastre. Ministerul Culturii va expedia presei joi dimineața un comunicat de presă, care va include un reportaj foto al vizitei lui Nolan prin țară.

Vizita producătorilor de la Hollywood are loc la invitația oficială a Ministerului Culturii și este facilitată de USAID Moldova prin intermediul Proiectului Tehnologiilor Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie. Aceasta reprezintă o oportunitate unică pentru industria cinematografică din Moldova de a interacționa și colabora cu nume și talente de calibru internațional.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării