13 aug, 2019 15:09
5 065
2
Un primar din partea PPDA a bătut un consilier PLDM
13 aug, 2019 15:09
5 065
2

Angela Ursachi, primarul satului Mateuți, raionul Rezina, din partea Partidului politic Platforma Demnitate și Adevăr, este învinuită că a lovit-o pe Livia Scutaru, consilier local din partea PLDM.

Despre aceasta se menționează într-un comunicat emis de Partidul Liberal Democrat din Moldova, care condamnă cu vehemență acțiunile violente ale Angelei Ursachi, transmite Știri.md.

"La finalul ședinței Consiliului local Mateuți, primarul Angela Ursachi i-a solicitat doamnei Livia Scutaru să rămână în birou pentru o discuție. Fiind vădit înrăită și agresivă, Angela Ursachi nu i-a permis doamnei Livia Scutaru să iasă din birou, blocându-i accesul. Discuția a culminat cu o lovitură puternică în tâmplă aplicată cu cruzime doamnei Scutaru, care a căzut fără cunoștință. 
Stimați cetățeni, dacă lucruri atât de grave se întâmplă chiar într-o instituție publică și le săvârșește un funcționar aflat în exercițiul funcției, atunci unde ne îndreptăm noi ca stat?

Primarul de Mateuți a înțeles că democrația se face cu bâta, cu agresivitate, cu limbaj vulgar, cu hărțuire și amenințare. Doamna a început deja campania electorală, fiind candidat din partea Partidului politic Platforma Demnitate și Adevăr. Cineva nu acceptă concurența loială, contracandidatul dorindu-se a fi nimicit la propriu. 

Sperăm ca organele competente să ia atitudine referitor la acest caz, în urma plângerii făcute de doamna Livia Scutaru, în pofida apartenenței politice a Ministrului de Interne Andrei Năstase", se arată în comunicat.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter