main logo
7180

Un preot din Sângerei, filmat cum cântă cu chitara în fața altarului

Un preot a cântat de Crăciun cu chitara în fața altarului.

Un preot din Sângerei, filmat cum cântă cu chitara în fața altaruluiFoto: captura video

Este vorba despre preotul din satul Bălășești, raionul Sângerei, transmite Știri.md.

Un tânăr aflat la slujba de Crăciun, a rămas impresionat de modul în care acesta crează coeziune socială și adună consătenii în jurul său și al bisericii.

"În ultimul timp, despre preoți se postează doar când aceștia clachează în comportament sau au oferit vreun alt motiv pentru a fi criticați (și da, deseori motivele sunt chiar plauzibile). Despre exemple pozitive însă, nu prea se postează pentru că nu este “progresist” și “modern” și pare a fi ceva retrograd.

Aceasta postare este preotul din satul meu natal - Bălășești, raionul Sângerei. De scurt timp de când a venit în localitate, acesta a devenit un lider moral și spiritual al localității și mai recent - unul cultural. Am rămas profund impresionat astăzi, la slujba de Crăciun de modul în care acesta crează coeziune socială și adună consătenii în jurul său și al bisericii.

Nu credeam că o sa văd un preot în biserică cântând la chitară și oamenii să aplaude și să se bucure împreună. Acest lucru s-a întâmplat și cel mai important e că s-a întâmplat în localitatea mea de baștină. Deci, biserica și preoții sunt și despre bucurie, comunitate, cultură, tradiție și liderism", a scris un locuitor al satului Bălășești.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării