main logo
3490

Un polițist de frontieră a murit la 45 de ani: A lăsat în urmă trei copii

A murit ofițerul superior al Secției auto din cadrul Direcției regionale Centru, Grigore Ceban. „La doar 45 de ani, din cauza unei probleme de sănătate, polițistul de frontieră s-a stins din viață, lăsând în urmă soția îndurerată, trei copii și mulți prieteni”, menționează Poliția de Frontieră.

Un polițist de frontieră a murit: A lăsat în urmă trei copii

„Cu profundă tristețe și durere anunțăm despre moartea subită a colegului nostru, comisar principal Grigore ceban. La doar 45 de ani, din cauza unei probleme de sănătate, polițistul de frontieră s-a stins din viață, lăsând în urmă soția îndurerată, trei copii și mulți prieteni, se arată într-o postare pe rețelele de socializare, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Ultima sa funcție în Poliția de Frontieră era de ofițer superior al Secției auto din cadrul Direcției regionale Centru. A avut un parcurs profesional desăvârșit, fiind un extraordinar specialist și un coleg de încredere. În aceste clipe de grea încercare, suntem alături de familia îndoliată. Sincere condoleanțe, Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, menționează Poliția de Frontieră.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării