main logo
3641

Un orfan a stat o noapte în ger, după ce a fost dat afară dintr-un spital. Ce spune Ministerul Sănătății

Un tânăr orfan din orașul Glodeni a stat o noapte întreagă în ger, după ce a fost alungat dintr-un spital din Capitală.

Orfan, dat afară dintr-un spital din țară: Ce spune Ministerul Sănătății

Potrivit unei locuitoare a Capitalei, cazul a avut loc la 19 ianuarie curent, transmite Știri.md.

Potrivit femeii, Gnatiuc Viorel (numele băiatului) a avut o tumoare la gât și a fost operat la spitalul „Sfânta Treime” din Chișinău.

„N-are poliță și bani, iar medicii l-au alungat din spital cu rana deschisă. Nu avea bani să plece la o mătușă la Bălți. A stat toată noaptea afară, în frig pe o stradă din sectorul Ciocana. Nici nu putea să vorbească”, a scris femeia pe o rețea de socializare.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al Ministerului Sănătății, Cristina Stratulat, a declarat că tânărul de fiecare dată inventează istorii diferite.

„Persoana respectivă este la evidența poliției, consumă alcool și narcotice. De fiecare dată când se adresa la Spitalul „Sfânta Treime” era agresiv cu personalul medical și mereu era chemată poliția. El nu a fost internat la spitalul „Sfânta Treime”, venea doar pentru asistență medicală deoarece avea o plagă în jurul gâtului. Medicii de acolo i-au acordat asistența medicală necesară, însă el era foarte agresiv și sărea la bătaie. Acesta nu a fost alungat din spital, venea pentru îngrijiri medicale și pleca singur de acolo”, a menționat Cristina Stratulat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării