main logo
1194

Un oficiu poștal de tip nou a fost deschis la Călărași

Primul oficiu poștal din panouri sandwich a fost inaugurat astăzi în raionul Călărași.

Un oficiu poștal de tip nou a fost deschis la Călărași

La ceremonia de inaugurare, Serghei Nastas, directorul general al Întreprinderii de Stat “Poşta Moldovei”, a declarat că deschiderea acestui tip de oficii poștale vine ca o soluție optimă în reducerea cheltuielilor de reparație și redirecționarea finanțelor către alte oficii poștale care au nevoie să fie renovate sau deschise pentru deservirea clienților, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

„Deși afară e puțin soare, în sufletul meu e căldură întotdeauna în momentul inaugurării unui oficiu poștal. Conducerea ÎS „Poșta Moldovei” va veni în continuare cu realizări noi ca cetățenii să simtă implicarea și sprijinul nostru în oferirea serviciilor poștale de calitate, astfel încât mersul la poștă să fie un proces plăcut”, a menţionat Nastas.

„Schimbările ne fac viața mai ușoară. Amplasarea noului oficiu poștal este foarte bună, ceea ce înseamnă că la serviciile poștale vor avea acces mai multe categorii de persoane", a relevat primarul oraşului Călăraşi,  Nicolae Melnic.

Oficiul poștal din Călărași este situat în centrul orașului. Ghișeul prevede condiții la nivel înalt atât pentru cetățeni, cât și pentru angajații întreprinderii. În cadrul oficiului poștal vor activa două persoane, iar cetățenii vor putea avea acces la servicii poștale și bancare. „Împreună ne mândrim că putem presta, începând de astăzi, servicii și pentru locuitorii satelor Seliște și Tuzara, în număr de 2200 de locuitori. Era o necesitate pentru clienții din raionul Călărași”, a subliniat directorul Centrului de Poștă Călărași, Natalia Jeverdan.

Acesta este al 3-lea oficiu poștal din panouri sandwich din Republica Moldova. 

Primul oficiu poștal de acest tip a fost deschis în raionul Fălești, satul Catranâc, după care a urmat inaugurarea unui asemenea OP în satul Ghidighici, municipiul Chișinău. Î.S. „Poșta Moldovei” își propune să deschidă mai multe oficii poștale de acest fel în toate raioanele.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării