main logo
419

Un nou proiect de asigurare cu apă va fi realizat în raionul Donduşeni

Un nou proiect de asigurare cu apă şi canalizare urmează să fie realizat în raionul Donduşeni.

Un nou proiect de asigurare cu apă va fi realizat în raionul DonduşeniUn nou proiect de asigurare cu apă va fi realizat în raionul Donduşeni

Acesta va fi implementat de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord), care în prezent se ocupă de etapa ce precede achiziţiile publice pentru lucrările de construcţie-montaj, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Noul proiect din regiunea de nord prevede modernizarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare în centrul raional şi satele Corbu, Donduşeni, Ţaul, Climăuţi, Târnova din raionul Donduşeni.

Potrivit lui Constantin Bândiu, şeful Secţiei pentru managementul proiectelor la ADR Nord, la etapa actuală, programul necesită efectuarea unui şir de ajustări în documentaţia tehnică. “Este nevoie de implicarea plenară a tuturor părţilor, în special a autorităţilor locale. Or, ajustarea în timp util a documentației tehnice va permite ulterior lansarea și desfășurarea în termen a procedurilor de achiziții publice”, a explicat Constantin Bândiu.

Valoarea proiectului de la  Dondușeni este de circa 17,6 milioane de lei, solicitați din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională. Consiliul Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale a aprobat alocarea a cinci milioane de lei pentru lucrările ce urmează să fie executate până la sfârșitul anului 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării