main logo
721

Un muncitor din Bălți a rămas blocat sub un autocamion

A scăpat ca prin urechile acului. Un bărbat, angajat al unei fabrici din Bălți, a fost la un pas de a fi strivit de un autocamion. Incidentul s-a produs pe data de 21 iulie, la o întreprindere din oraș.

Un muncitor din Bălți a rămas blocat sub un autocamion

Bărbatul rănit este angajat oficial în cadrul uzinei de beton în preajma căreia a avut loc incidentul, transmite Știri.md cu referire la btv.md.

Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Bălți, ne-a comunicat că victima intenționa să dezmembreze un autocamion vechi, dar nu a respectat normele de siguranță.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Bălți. Mihaela Petrov, purtătoarea de cuvânt a instituției, ne-a spus că bărbatul se află în stare satisfăcătoare.

Acesta a suferit un traumatism la genunchi, iar în urma controlului medical a mers la tratament ambulator.

Doi bărbați, aflați în apropierea fabricii, ar fi auzit țipetele disperate de ajutor ale victimei.

Aceștia au sunat imediat la 112, au alertat angajații fabricii și au alergat în direcția locului de unde se auzeau strigătele.

Potrivit martorilor, bărbatul ar fi strigat timp de 15 minute, însă nimeni nu l-a auzit din cauza zgomotului de pe teritoriul uzinei. 

La fața locului s-a deplasat un muncitor cu un tractor, cu ajutorul căruia a fost ridicat autocamionul, iar victima scoasă de sub acesta.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării