main logo
3061

Un motociclist de 14 ani l-a omorât pe un bătrân din Călăraşi

Un bătrân a decedat pe patul de spital, după ce a fost accidentat de o motocicletă condusă de un minor. Tragedia a avut duminică, 21 octombrie, în jurul orei 14:00, în localitatea Săseni, din raionul Călărași.

Un motociclist de 14 ani l-a omorât pe un bătrân din Călăraşi

Minorul, în vârstă de 14 ani, se deplasa cu o motocicletă de model Viper, iar când a intrat într-o curbă, nu s-a asigurat și l-a lovit pe bătrânul în vârstă de 81 de ani.

La fața locului a fost solicitată intervenția poliției și a unui echipaj medical, dar, din nefericire, medicii nu au putut salva viața victimei. Bătrânul a murit pe patul de spital, la aproximativ o oră de la producerea accidentului.

Solicitată telefonic, Cristina Vicol, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Călărași, a declarat pentru Deschide.MD că minorul nu avea permis de conducere, dar și că nu se afla în stare de ebrietate.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. 

Potrivit datelor oferite de către Inspectoratul Național de Patrulare, la  sfârșitul săptămânii trecute, au fost înregistrate 19 accidente rutiere grave, soldate cu 3 persoane decedate și 22 traumatizate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării