main logo
6050

Un moldovean stabilit în Spania a devenit mafiot pentru două zile

Vadim Cojuhari, originar din Moldova, joacă rolul unui mafiot în serialul „La Verdad” („Adevărul”), difuzat în premieră săptămâna trecută. Într-un interviu pentru presa spaniolă, moldoveanul recunoaște că viața lui s-a schimbat după ce oamenii l-au văzut la televizor.

„După ce am plecat din Moldova, nu mi-am imaginat niciodată că voi apărea la TV din Spania”, povestește cetățeanul moldovean Vadim Cojuhari, citat de Cantabria Dmoda.

Vadim a emigrat în Santander acum 17 ani. Până nu demult, locuitorii acestui oraș spaniol îl cunoșteau în calitatea sa de paznic la sala de concerte Sümmum, transmite Știri.md cu referire la Agora.

„Oamenii se apropie de mine pe stradă și se uită la mine, de parcă se întreabă: „o fi el, n-o fi el?”. Îmi spun că urmăresc serialul și că m-au văzut la televizor. Cineva m-a întrebat dacă poate să-și facă o poză cu mine. E curios, dar nu e mare lucru”, spune moldoveanul.

„Pe micile ecrane, telespectatorii ne văd alergând doar câteva secunde. În realitate, noi am lucrat două zile pentru a filma scena din episodul 12. Am alergat neîncetat, de la ora 09:00 până la ora 20:00. Aveam o singură pauză de masă, de câte o oră pe zi”, povestește actorul, care a mărturisit că și-a făcut prieteni noi în timpul filmărilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării