main logo
645

Un moldovean și concubina sa au încercat să mituiască vameșii ucraineni

Weekendul trecut, un cetățean al Moldovei, împreună cu concubina sa, cetățeancă a Federației Ruse, nu au fost lăsați în Ucraina de grănicerii detașamentului Cernigău.

Un moldovean și concubina sa au încercat să mituiască vameșii ucraineniFoto: echipa.md

Au ajuns la punctul de control Senkivka la intersecția frontierelor Rusiei și Belarusului, transmite Știri.md cu referire la echipa.md.

În timpul inspecției, ofițerii serviciului de frontieră de stat al Ucrainei au constatat că străinii încercau să treacă frontiera în mod ilegal. Aceștia aveau certificate de test COVID false.

Ca urmare, indivizii au recunoscut că aceste documente le-au fost furnizate de către angajatorul pentru care au lucrat în Federația Rusă.

Iar dacă asta n-ar fi fost îndeajuns, potrivit presei statului vecin, moldoveanul ar fi încercat să mituiască grănicerii cu 20.000 de ruble rusești, echivalentul a circa 5.000 de lei, pentru ca aceștia să nu înregistreze infracțiunea și să-l lase pe el și pe concubina sa să-și continue drumul.

Ghinion, însă, pentru conaționalul nostru. Acestuia a fost refuzat, iar acum, pe lângă dosarul pentru fals în acte și intenția a de a trece frontiera ilegal, pe numele său a fost inițiat încă un dosar pentru încercarea de a mitui un funcționar public.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării