main logo
17184

Un moldovean și-a incendiat pașaportul român. Mesajul transmis lui Putin

Un moldovean s-a filmat în fața Complexului Memorial „Eternitate” din Capitală cum își incendiază pașaportul românesc.

Un moldovean și-a incendiat pașaportul român. Mesajul transmis lui PutinColaj: știri.md

„Eu am ars pașaportul românesc, deoarece românii mereu au susținut fascismul și doar Uniunea Sovietică împreună cu Armata Roșie au ajutat și salvau moldovenii. Vă rog să ne mai salvați o dată, Vladimir Vladimirovici”, a declarat bărbatul într-un filmuleț, transmite Știri.md.

Într-un alt video, acesta apare deja în fața Ambasadei Rusiei de la Chișinău și îl roagă pe Putin să-l salveze de la pușcărie.

„Vladimir Vladimirovici Putin, mă adresez către Dvs. cu o durere în inimă. Țările noastre mereu au fost aproape una de alta. Din păcate, după anii '90, prioritățile R. Moldova au devenit emigrarea moldovenilor și creditele din UE și SUA care deja ne domină. Acum R. Moldova nu îi mai aparține nimic, ne-au cumpărat străinii care ne consideră niște nimicuri. Ei vin aici ca să-și spele banii.

Este un adevărat genocid. Aș dori să salvez situația. Pe mine vor să mă condamne la pușcărie pentru ceea ce spun eu. Din acest motiv mă adresez către Dvs. Vă rog personal să ne ajutați. Cu respect, Veaceslav Plămădeală”, a spus bărbatul.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării