main logo
1374

Un moldovean și-a deschis o afacere în România cu banii câștigați de la nuntă

Cu banii de nuntă, un tânăr din Republica Moldova a construit în România o afacere bio. Vinde salate marinate, după reţete de la bunica lui. Iar preparatele i-au uimit chiar şi pe juraţii „Chefi la Cuţite”, un show televizat.

Un moldovean și-a deschis o afacere în România cu banii de la nuntăUn moldovean și-a deschis o afacere în România cu banii câștigați de la nuntă

Pentru bucătărie a renunţat şi la cariera din Ministerul de Interne de la Chișinău, transmite Știri.md cu referire la observatorul.tv.

Gicu Roşca intră dis de dimineaţă în bucătărie şi pregăteşte şase feluri de salată, doar cu ingrediente bio. Bunica lui din Republica Moldova l-a învăţat cum să potrivească gusturile. 

Odată lecţia învăţată, a renunţat la postul din Ministerul de Interne de la Chişinău şi a plecat la Iaşi. Unde a investit toţi banii primiţi la nuntă. Adică 15.000 de euro.

Trimite săptămânal 1.500 de porţii, în magazinele din Iaşi. Recent, a livrat şi pentru magazinele româneşti din inima Londrei. Cea mai căutată salată este cea de morcovi. Salata tânărului a fost jurizată şi la Chefi la Cuţite, în ediţia de anul trecut.

Afacerea cu banii de la nuntă îi oferă un trai decent. Tânărul anteprenor spune că, lunar, cifra de afaceri este de 9.000 de euro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării