main logo
1289

Un moldovean, bolnav de cancer, de pe un pat de spital din Germania îndeamnă locuitorii RM să iasă la protest

Și de pe patul de spital spun NU guvernării de la Chișinău. Este vorba despre Alexei, un moldovean în vârstă de 49 de ani, care se tratează de cancer în Germania.

Un moldovean, bolnav de cancer, îndeamnă oamenii să iasă la protest

Acesta face un îndemn către toți cetățenii Republicii Moldova să iasă și să protesteze față de anularea alegerilor locale din Capitală, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Salutări tuturor prietenilor, sătenilor și la toată lumea din Moldova! Vă mulțumesc din tot sufletul pentru susținerea morală și mesajele de încurajare ! Cum v-am mai spus și mai înainte că mă tratezi în Germania de Cancer!

Dar acu vin cu o rugăminte! Dați să nu fim indiferenți de ceia ce se întâmplă în țara noastră! Să ieșim cu toți la protest duminică la ora 14 pe data de 24 iunie! Să ne expunem părere, să stopăm corupția, bătaia de joc a celor ce conduc țara și ne fură !Cu mare plăcere vreau să fiu alături de toți voi dar ăștia situația la moment la mine!

Eu sunt un patriot ferm ca și mulți alți ! Am luptat în anii 92 în Tighina ca și ceilalți combatanți pentru un trai mai bun ! Dar este ce este ni-au înșelat toți cei ce au fost până acu la guvernare!!! Și încă odată vă îndemn la protest de la mic la mare! Îndemnați-vă toate rudele prieteni nu va fie frică înainte cu capul sus!!! Și vă rog distribuiți acest mesaj cu toții să ajungă la toată lumea!!!”, scrie Alexei de pe patul de spital.

Amintim că astăzi, opoziția extra-parlamentară PAS, PLDM și Platforma DA chemă oamenii în stradă pentru a protesta față de anularea alegerilor locale din Capitală. Manifestația va începe la ora 14:00 chiar în fața Primăriei Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării