main logo
1603

Un moldovean, arestat în Italia. Este acuzat de agresiune sexuală și jaf

Un moldovean în vârstă de 35 de ani a fost arestat la Roma, Italia şi este acuzat de agresiune sexuală, jaf, răpire și vătămare corporală

Un moldovean, arestat în Italia. Este acuzat de agresiune sexuală și jafImagine simbol

Potrivit presei, în seara de 14 august, fiind în stare de ebrietate, individul şi-ar fi abuzat sexual partenera, a bătut-o şi i-ar fi furat cardul de credit. Ulterior, bărbatul a părăsit locuinţa, iar pe femeie a încuiat-o în casă, transmite Știri.md cu referire la newtv.md.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

"Ofițerii, cu ajutorul unei echipe de pompieri, au reușit să o scoată pe femeie printr-o fereastră. Ea însăși a raportat operatorilor că partenerul ei o molestase. În acel moment, operatorii au solicitat intervenția serviciului 118, care a transportat-o imediat la spitalul Sant'Eugenio, unde, după câteva ore, personalul medical a confirmat că ea a suferit abuz sexual. 

În plângerea ei, femeia a spus că bărbatul, în după-amiaza respectivă, a revenit acasă cu mai multe sticle de băuturi alcoolice și, după ce le-a consumat, s-a dus în dormitorul ei și a abuzat-o. Apoi, el i-a cerut bani și, când ea a refuzat, a lovit-o în față, a împins-o și i-a luat cardul de credit. 

După aceea, bărbatul a părăsit-o și a încuiat-o în locuința ei. În plus, femeia a raportat că violențele au început în luna decembrie a anului trecut", mai scrie poliţia italiană.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării