main logo
4467

Un moldovean a rămas fără mașină la trecerea frontierei: Motivul

Polițiștii de frontieră din cadrul punctului de trecere a frontierei Albița anunță că au descoperit și indisponibilizat un autoturism care figura ca fiind furat.

Un moldovean a rămas fără mașină la trecerea frontierei: MotivulFoto: Imagine simbol

Incidentul a fost înregistrat pe data de 5 octombrie, în jurul orei 20:30. La punctul de trecere s-a prezentat pentru efectuarea formalităților un bărbat de 48 de ani, cu dublă cetățenie (RO/MDA), care transporta un autoturism cu ajutorul unei platforme, transmite Știri.md.

„Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului transportat, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Germania.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că, la rugămintea unui conațional, a preluat autoturismul și, totodată, că nu cunoaște că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu”, comunică Poliția de Frontieră din România.

Actualmente, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, iar automobilul în valoare de 70.000 de lei (circa 270.600 de lei moldovenești) a fost indisponibilizat.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării