main logo
2563

Un moldovean a primit o amendă usturătoare pentru migrație ilegală

Trei ucraineni au achitat 10.500 de dolari unui moldovean de 59 de ani pentru a părăsi ilegal teritoriul Ucrainei.

Un moldovean a primit o amendă usturătoare pentru migrație ilegalăFoto: simbol

Cazul a fost documentat la data de 16 septembrie. Potrivit dosarului, moldoveanul activa cu alte persoane care se aflau pe teritoriul țării vecine, transmite Știri.md.

După transmiterea banilor de către cei trei ucraineni cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani, complicii moldoveanului i-au întâlnit la data de 23 septembrie în preajma gării Kameneț – Podoliskii, Ucraina, și până în jurul orei 23:30 i-au condus la linia frontierei de stat cu Republica Moldova, din apropierea semnului de frontieră nr. 0082, din localitatea Novoalexeevca (Ucraina) – Corestăuți (R. Moldova), unde aceștia au traversat ilegal frontiera de stat.

După aceasta au fost preluați de un alt complice și conduși spre automobilul de model „Dacia Logan”. Moldoveanul, conform sarcinilor care îi reveneau, a transportat doi bărbați în municipiul Chișinău, iar pe al treilea la Briceni, de unde ultimii urmau să plece în altă țară.

În legătură cu aceste evenimente, moldoveanul a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiunii imputate, aplicându-i-se o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de 28.500 de lei.

Cauza penală a fost examinată în procedura acordului de recunoaștere a vinovăției.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării