main logo
919

Un moldovean a prezentat un permis fals și s-a ales cu un dosar penal

Polițiștii români de frontieră efectuează cercetări în privința unui bărbat de 30 de ani din Republica Moldova, după ce acesta a prezentat un permis de conducere fals.

Un moldovean a prezentat un permis fals și s-a ales cu un dosar penalFoto: Poliția de Frontieră

Incidentul a fost înregistrat ieri, 3 ianuarie, la punctul de trecere Albița, pe sensul de ieșire din România, transmite Știri.md.

Tânărul se afla la volanul unui automobil înmatriculat în Republica Moldova.

În timpul controlului, moldoveanul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităților din Marea Britanie, valabil pentru categoriile B și C.

Polițiștii de frontieră au decis să facă verificări suplimentare și au stabilit că permisul prezintă semne de falsificare. Totodată, s-a aflat că bărbatul nu este posesor de permis de conducere valabil pentru nicio categorie.

În rezultat, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării