main logo
8858

Un moldovean a decis să schimbe terenul american pe o casă în Chișinău

Un moldovean, care a petrecut ultimii 15 ani în Statele Unite ale Americii, a decis să schimbe un lot de pământ pe care îl deține în statul Missouri pe un apartament sau o casă de locuit în Chișinău.

Un moldovean a decis să schimbe terenul american pe o casă în ChișinăuFoto: agora.md

Acesta a plasat și un anunț în acest sens pe Internet, transmite Știri.md cu referire la Agora.

„Am procurat un lot de pământ în Molovata Nouă, unde am început să mă ocup cu vinificația. De asemenea, mă implic în dezvoltarea turismului de aici. În fiecare vară aduc turiști din State, s-a întâmplat să fie turiști și din Coreea de Sud și le povestesc despre Moldova”.

„Am realizat o serie de video-uri despre mănăstirile Moldovei, parcurile din Chișinău. Într-o vară am călătorit toată țara, pentru a realiza o secvență video cu zonele turistice”.

Lotul de pământ pe care l-a plasat în anunț are o suprafață de 20 de ari și este amplasat în apropierea lacului Ozarks. Bărbatul cere în schimbul acestuia un imobil, care ar valora cel puțin 70 de mii de dolari, cu minimum trei camere și construit după anul 2000.

El spune că oferta sa este o șansă ideală pentru cei care doresc să se mute cu traiul peste ocean. Protagonistul nostru spune că, deocamdată, familia sa rămâne în State.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării