main logo
3389

Un moldovean a cutreierat jumătate de Milano ca să o vadă pe Olga Buzova

Moldoveanul Anton Grab, care este fanul interpretei ruse Olga Buzova, s-a întâlnit cu idolul lui la Milano.

Un moldovean a cutreierat jumătate de Milano ca să o vadă pe Olga BuzovaFoto: Facebook.com

Acesta a relatat pe o rețea de socializare că s-a întâlnit cu Buzova într-un restaurant din Italia, transmite Știri.md.

"Nu-mi pot aduna gândurile și nu știu de unde să încep. Știți cu toții cât de mult o iubesc pe Olga, am fost la concertul ei, îi cunosc melodiile. Ea este foarte atractivă pentru mine ca persoană, ca femeie și ca artist.

Bineînțeles, să mă întâlnesc cu ea, să fac o fotografie, să vorbesc, a fost una dintre dorințele mele, dar cumva nu m-am agățat de asta, mi-am trăit viața și am continuat să o iubesc", relatează tânărul.

Anton Grab a povestit că nu și-a planificat întâlnirea cu Buzova la Milano, totul fiind spontan.

"Am cumpărat bilete la Milano și am zburat să văd frumusețea Italiei. Luni, ultima mea zi în Milano înainte de plecare, urmăresc poveștile Olgăi pe Instagram și înțeleg că ea este la Milano. Atunci în capul meu a apărut ideea că trebuie să fac totul pentru ca întâlnirea noastră să aibă loc.

Știm cu toții că Olya notează constant unde se află în poveștile de geolocalizare, mă grăbesc în centrul Milanului pentru că ultimele povești le-a avut de acolo. 

Vin în centru, fug, mă uit în toate restaurantele, o caut cu ochii... dar nu o găsesc nicăieri. Și apoi văd că povestea Olyei este actualizată, ea stă într-un restaurant și a notat geolocalizarea. 

Verific rapid și aflu că restaurantul este la 2,5 km de mine.

Cumpăr repede flori (am luat ultimii trandafiri care au mai rămas), salam (Olyei îi place foarte mult salamul).

Mă duc la fereastra restaurantului și văd că la ultima masă, lângă fereastră, stă ea - Olya. Când am început să mă apropii de ea, Olya s-a ridicat, iar prietena ei a început să pozeze totul... habar nu aveți ce se întâmpla în sufletul meu în acel moment. 

Îmi venea să țip, să plâng, să râd, să fug, să mă scufund în pământ... a fost foarte emoționant. Imaginați-vă doar că i-am ascultat melodiile, i-am urmărit viața, am văzut-o pe ecrane, iar acum e aici, stând în fața mea, zâmbind și spunând - „bună, eu sunt Olya”.

Este super drăguță, timidă și zâmbitoare. Se dovedește a fi atât de micuță în persoană, nu foarte înaltă, slabă și nu avea niciun gram de machiaj, dar arăta minunat. Și cum mirosea... Nu voi uita niciodată mirosul parfumului ei. Ne-am îmbrățișat mult, am râs, a fost foarte drăguță, s-a oferit să mănânce, să se așeze la masa alăturată la cafea... dar nu am putut, pentru că o priveam doar cu insolență.

Olya s-a uitat constant în ochii mei, uneori era stânjenită și se uita în podea, era foarte jenată. Era atât de caldă și de dragă, de parcă o cunosc de 10 ani.

Olya a acceptat cu bucurie să facă o poză și să filmeze un videoclip cu mine... în total, am stat de vorbă cu ea vreo 15 minute, iar apoi nu am vrut să-i distrag atenția, pentru că tocmai lua cina.

La sfârșit, ne-am îmbrățișat strâns, i-am spus că o iubesc foarte mult și că este cea mai bună, iar ea, la rândul ei, a zâmbit ca un copil și a spus - „Mulțumesc pentru dragoste."

Încă nu îmi revin după aceste emoții, pentru că mi s-a întâmplat ceva ce mi-am dorit atât de mult și s-a întâmplat când nu mă așteptam deloc. Crede în visele tale, ele chiar devin realitate, doar că fiecare are timpul lui", a scris tânărul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării