21 septembrie, 15:59
6 002
2
Un moldovean a bătut crunt un italian: Sunt campion la arte marţiale
21 septembrie, 15:59
6 002
2

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, originar din Republica Moldova, a bătut crunt un italian din Torino, după care a ameninţat cu bătaia şi pe poliţiştii ajunși la faţa locului.

Foto: tvrmoldova.md

Potrivit presei italiene, deranjat că un bărbat de 46 de ani l-a apostrofat să nu mai arunce sticle în grădina lui, tânărul din Republica Moldova l-a luat pe acesta la bătaie, transmite Știri.md cu referire la tvrmoldova.md.

Martorii la conflict au chemat poliţia, care a plecat în urmărirea cetăţeanului moldovean, care fugise de la locul faptei.

Pentru a scăpa, tânărul din Republica Moldova a început să arunce cu pietre în poliţişti, spunându-le că nu îl vor prinde niciodată.

În momentul în care oamenii legii s-au apropiat de el, bărbatul din Republica Moldova a început să lovească cu pumnii şi picioarele, ameninţând pe poliţişti că este campion la arte marţiale.

În cele din urmă, oamenii legii l-au imobilizat pe tânărul din Republica Moldova. Acesta urmează să fie pus sub acuzare pentru vătămare corporală gravă, rezistenţă în faţa oamenilor legii şi tentativă de vătămare corporală gravă a poliţiştilor.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter