main logo
1544

Un model din Moldova a devenit fața companiei Beach Bunny Resort 2020

Modelul din Moldova, Elena Matei, a devenit fața a noii colecții de costume de baie Beach Bunny, numită Resort 2020. Despre aceasta a anunțat Daily Mail.

Un model din Moldova a devenit fața companiei Beach Bunny Resort 2020

Publicația a menționat că această colecție constă din 33 de costume de baie, create pe baza naturii junglei și pădurii tropicale, și va fi lansată oficial în octombrie 2019, transmite Știri.md cu referire la diez.md.

„Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să colaborez cu un brand atât de iconic, cu care au lucrat anterior Kate Upton, Irina Shayk și Candice Swanepoel. Costumele de baie Beach Bunny demonstrează frumusețea feminină, oferind în același timp o notă de glamour”, a spus modela într-un interviu.

Pentru prima dată, Elena a fost observată de cercetașii unei case de modă din România, la București. De atunci, tânăra a colaborat cu numeroase publicații de modă, inclusiv Harper’s Bazaar Grecia, Elle Grecia și Harper’s Bazaar Vietnam, Marie Claire, Ocean Drive și Vogue.

De asemenea, Elena a participat la spectacolele multor branduri renumite și a fost inclusă în ediția de prestigiu a cărții „Îngerii”, fotografiată de celebrul fotograf de modă Russell James, alături de modele precum Adriana Lima și Lily Aldridge. În plus, James a fotografiat-o pe Elena și pentru campania de parfumuri Raw Spirit.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării