main logo
532

Un minor a furat un Mercedes defectat de pe o stradă de la Buiucani

Un băiat de 17 ani din Strășeni este cercetat penal de către oamenii legii după ce a furat un Mercedes.

Un minor a furat un Mercedes defectat de pe o stradă de la BuiucaniColaj: știri.md

Totul s-a întâmplat la data de 11 noiembrie, pe strada Calea Ieșilor din sectorul Buiucani al Capitalei, transmite Știri.md.

Potrivit victimei, un bărbat de 36 de ani, automobilul de model Mercedes era parcat de mai mult timp pe o stradă din motiv că avea unele defecțiuni, iar despre dispariția acestuia l-a informat un prieten.

Prejudiciul cauzat proprietarului a fost estimat la suma de 39.800 lei.

Polițiștii imediat au dispus mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală pentru stabilirea circumstanțelor și depistarea automobilului. Astfel, în urma măsurilor întreprinse, automobilul a fost depistat la domiciliul suspectului.

Urmare a acțiunilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat. În cadrul acțiunilor procesual-penale acesta și-a recunoscut vina.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru ”furt”, faptă care prevede pedeapsa cu amendă în mărime de până la 32.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau închisoare de până la 2 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării