2 932
0
Un medic din Bălți a estimat cât va dura epidemia de coronavirus
2 932
0

Institutului Robert Koch din Germania a declarat că aproximativ 60% până la 70% din populaţia lumii va fi infectată, se va vindeca şi va dobândi imunitate, însă este imposibil de apreciat cât de repede se va întâmpla acest lucru.

Foto: btv.md

În același timp Șeful Centrului de Sănătate Publică Bălți susține că COVID-19 în Moldova se va răspândi pe parcursul a 2 luni, ulterior acesta va regresa, transmite Știri.md cu referire la Btv.md.

Șeful Centrului de Sănătate Publică din Bălți a estimat cât va dura pandemia de coronavirus în Moldova.

Potrivit lui Veaceslav Chișlari, răspândirea virusului va dura aproximativ două luni, după care cazurile vor fi în descreștere.

Conform datelor înregistrate săptămâna trecută, la Bălți nu a fost identificat niciun caz de infecție.

Veaceslav Chișlari, Șeful Centrului de Sănătate Publică Bălți: „Până în prezent, nu au fost raportate cazuri de infecție cu coronavirus în municipiul Bălți. Cazurile suspecte nu au fost confirmate”.

Ministerul Sănătății al R. Moldova reamintește oamenilor în vârstă despre nevoia de autoizolare și îi îndeamnă să nu plece de acasă fără motive urgente, de asemenea, să nu neglijeze regulile de igienă personală și să mențină o distanță socială de 1,5 metri în magazine.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter