main logo
10800

Un lup a fost filmat pe drumurile din Dănceni: A stat în rând la poștă

Un lup a fost surprins pe drumurile din localitatea Dănceni, raionul Ialoveni. Despre acest caz a relatat primarul satului, menționând că localnicii au fost drăguți cu animalul, deși acesta putea reprezenta un pericol.

Un lup a fost filmat pe drumurile din Dănceni: A stat în rând la poștăFoto: facebook/ Victoria Butuc-Guranda

Lupul nu s-a sfiit să stea și la poștă în rând cu oamenii, să se odihnească la umbră și a ajuns chiar și prin preajma școlii, a povestit primarul ieri, 10 mai, transmite Știri.md.

„În timpul zilei un băiat căuta, după spusele lui, un câine-lup. Oamenii zic că era cineva nu de-a locului. Spre seară a fost surprins și de niște tineri pe malul lacului, până când a înhățat o găină de la baza de odihnă din preajmă, iar proprietarul de dragul găinii a înșfăcat lupul de gât. 

Am sunat la poliție și la instituțiile de resort, au zis să-l izolăm până dimineață, este în siguranță, găina i-a fost oferită drept cină, au avut grijă să-i dea și apă, sperăm să fie cuminte până dimineață”, a scris primarul localității pe pagina sa de facebook.

Victoria Butuc-Guranda a mai spus că lupul ar fi fost văzut prin preajma unei baze de odihnă din pădure, unde este improvizat un mini zoo. 

Primăria urmează să stabilească cât de legal activează acest zoo, iar administratorul a fost invitat să dea explicații.

Astăzi, 12 mai, primarul a anunțat că lupul a evadat noaptea și se întreprind acțiuni pentru a-l găsi.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării