main logo
694

Un grup de tineri i-au condamnat pe judecătorii Curții Constituționale

Condamnare pe viață pentru magistrații constituționali, ce-i drept într-un proces fals, simulat de către un grup de tineri.

Un grup de tineri i-au condamnat pe judecătorii Curții ConstituționaleUn grup de tineri i-au condamnat pe judecătorii Curții Constituționale

Aceștia, fiind nemulțumiți de rezultatul alegerilor parlamentare, au organizat un flashmob în fața Curții Constituționale și au improvizat un tribunal popular. Reprezentanții curții nu au comentat acțiunea, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

„În legătură cu validarea alegerilor Parlamentare fraudate din 24 februarie 2019, calificate ca fiind cele mai incorecte din istoria țării. Tribunalul popular pronunță următoarea: Mihai Poalelungi se condamnă pe viață la stat de judecător anticonstituțional și slugă a regimului”, au recitat tinerii prezenți la eveniment.

După această așa-zisă sențință, tinerii au lăsat pe pragul Curții Constituționale fotografiile judecătorilor cu mențiunea „CONDAMNAT”.

Responsabilul de comunicare a Curții Constituționale a declarat pentru TV8 că instituția nu comentează acțiunea de astăzi. Curtea a validat alegerile parlamentare pe 9 martie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării